Program saptamanal si preturi

Sala Duplex se inchiriaza cu intervale orare, iar costul utilitatilor (apa, incalzire, aer conditionat, sonorizare) este inclus in chirie.

Pretul chiriei variaza intre 40 si 80 RON/ora pentru inchirieri cu repetare saptamanala. Pentru inchiriei ocazionale, costul pe ora inchiriata se majoreaza/miscoreaza in functie de mai multi factori (repetitivitate, disponibilitate, cantitate, participanti).

Dispunem de intervale orare libere atat in timpul saptamanii cat si in week-end. Contactati-ne la 0723 601 771 pentru detalii sau programarea unei vizionari.

6 comentarii la „Program saptamanal si preturi

 1. Pingback: Inchiriere central sala sport&dans marti+joi 17-18.30 | Inchiriere sala dans si sport in centrul Bucurestiului la cele mai mici preturi!

 2. Pingback: Sala sport sau dans libera saptamanal marti & joi orele 20-22 | Inchiriere sala dans si sport in centrul Bucurestiului la cele mai mici preturi!

 3. Pingback: Inchiriere intervale orare saptamanale libere | Inchiriere sala dans si sport in centrul Bucurestiului la cele mai mici preturi!

 4. Pingback: Inchiriere sala sport/dans ore libere luni, marti, miercuri | Inchiriere sala dans, sport in Bucuresti - Unirii

 5. DUMITRAN TUDOR-CRISTIAN

  Salut

  Ma intereseaza inchirierea salii pentru 1-2 ore in weekend, pentru dans (tango argentinian). As dori sa stiu cat ar costa si care sunt intervalele orare disponibile.

  Multumesc

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.