Este important pentru instructorii de cursuri de dans sa si faca “planuri de lectie”?

Cum ați evalua eficienta cursurilor de dans? Popularitatea claselor este cea care decide eficienta claselor? Deși popularitatea este strâns asociată cu eficienta claselor, lecția de dans oferită la clasă este cea care decide succesul unei clase. Lecția bine construită este trăsătura semnificativă a clasei care deschide calea pentru rezultatele dorite – de a instrui entuziaști în cea mai eficientă și eficientă manieră. Cum se asigură instructorul că lecția de dans este bine pregătită pentru a servi scopul?

Planul de lecții este cel care formează baza celor mai bune lecții, deoarece este necesară o bază puternică pentru a construi procesul aferent instrucțiunilor cuprinse în lecția ideală. Atunci când o grupa practica pe un plan de lecție bine conceput pentru toate clasele care se desfășoară, devine mai ușoară distribuirea diverselor mișcări, abilități și alte nuanțe ale acestei forme de artă. Elevii care iau astfel de lecții bune pot fi, de asemenea, siguri că vor beneficia de orele de dans. Dacă doriți să știți dacă planul aferent lecției este o caracteristică semnificativă a unei clase de dans, fiti siguri ca planul servește ca unul dintre elementele esențiale care merită atenția instructorului.

Planificați să învățați elevii cu diferite niveluri de abilități.

Planul lecției pornește de la ideea construirii programei in care elevii care se încadrează, cu diferite niveluri de abilități. Instructorul va trebui să acționeze diferit pentru a elabora un plan de lecție de dans pentru începători, pentru dansatorii care se încadrează la niveluri de calificare intermediare, precum și pentru dansatorii avansați. Deși instructorul de dans trebuie sa aiba in vedere ca oferă instruire pentru elevi cu diferite grade de abilitate si talent, planul lecției trebuie sa aiba ca scop să răspundă unui anumit nivel de îndemânare care sa îl ajute să ofere instrucțiuni în cel mai eficient mod tuturor.

Planificați să învățați diverse componente

Există multe stiluri de dans care atrag atenția entuziaștilor. Instructorul trebuie să ia notă de componentele esențiale legate de o anumită formă de dans înainte de a concepe si de a ieși cu cel mai bun plan de lecție. Fiecare stil de dans vine cu componente inerente, care trebuie să fie aduse în prim plan prin planul lecției de dans.

Planificați să demonstrați modelele și etapele

În afară de planificarea făcută pentru a răspunde nivelurilor de abilități variate și de a aduce la lumină diversele componente ale unei forme de dans, instructorul ar trebui, de asemenea, să deschidă un drum pentru un plan de lecție de dans ideal, care ajută instructorul să ofere demonstrații legate de diferiți pași și tipare legate de o anumită formă de dans. Un instructor de dans trebuie să ofere cele mai bune demonstrații pentru a transmite tehnicile și abilitățile legate de o formă de dans, care se realizează eficient prin planul lecției de dans.

Planificați să demonstrați pașii către muzică prin muzică

Un dansator talentat ar trebui să știe să danseze cu mai multe tipuri de muzica, deoarece instructorul ar trebui să elaboreze și planul lecției de dans, unde metodele eficiente care ajută un elev să danseze muzica ar trebui să fie scoase la lumină de instructor. Ca și în cazul dansului de salsa, unde dansatorul ar trebui să cunoască esența muzicii salsa pentru a dansa bine, celelalte forme de dans necesită sa cunoasca bine semnificația dansului pentru muzica specifică, care este suplimentată prin planul lecției de dans.

Planificați o anumită sesiune de clasă de dans

Cel mai important, instructorul de dans ar trebui să facă un punct pentru a construi un plan bun de lecție de dans pentru fiecare dintre sesiunile clasei de dans, ceea ce este important, deoarece fiecare sesiune este importantă pentru un elev și fiecare sesiune își propune să invete pași și mișcări diferite. Ca atare, planul lecției de dans pentru fiecare dintre sesiuni ar trebui luat în serios pentru a deschide calea către adresarea de instrucțiuni eficiente.

Atunci când un instructor de dans iese cu cele mai bune planuri de lecție de dans, funcționează doar în avantajul studenților, precum și sesiunile bine planificate deschid calea pentru sesiuni de antrenament eficiente.

În categoria Uncategorized | Etichete , , , , , , | Lasă un comentariu

3 beneficii de sănătate mintală care vin cu învățarea tehnicilor de autoapărare


Învățarea tehnicilor de autoapărare nu semnifica doar beneficiile fizice pe care le puteți obține.
Da, există câteva lucruri fizice minunate care se vor schimba în corpul vostru, dar trebuie să vă concentrați mai mult decât doar la asta.
De fapt, există mai multe beneficii pentru sănătatea mintală care vor veni cu învățarea artelor marțiale, autoapărare și luptă în orice calitate. Dacă nu v-ați gândit niciodată despre acest lucru, probabil că următoarele idei vă vor îndruma spre înțelegerea importanței învățării pașilor necesari pentru apărarea dvs. și a altora.

Creșterea încrederii

Indiferent de ce artă marțială doriți să înveți, indiferent de clasele pe care le luați, câștigați încredere.
Oamenii care știu să se apere singuri nu se vor mai teme sa fie singuri pe strada.
Ei știu că dacă li se întâmplă ceva, ei se pot apara în liniște și nu pot fi bătuti. Acum, asta nu înseamnă că autoapărarea vă va proteja de gloanțe într-o luptă cu arme, dar vă poate oferi încredere ca veti reusi când ceilalți sunt în panică.
A rămâne liniștit atunci când adversarii încearcă să vă rănească este dificil, dar când știți că aveți abilități să vă apărați, veți vedea lucrurile în mod diferit.
În timp ce toți ceilalți se panicheaza în jurul vostru, imaginați-vă că vedeti totul prin mișcare lentă și că puteți să vă luptați cu ușurință.

Aflați cum să gestionați stresul

În afară de beneficiile de a rămâne liniștiți și de a obține un impuls în încrederea dvs., clasele de auto-apărare vă pot ajuta să gestionați stresul.
Indiferent de optiunea pe care o decideti sa o invatati, artele martiale sunt renumite pentru a invata cum sa gestionati stresul in toate situatiile.
Nu este nimic mai stresant decât atacarea sau rezolvarea unei situații în care trebuie să folosiți pumnii și picioarele ca arme.
Când se întâmplă aceste lucruri, puteți fie să vă panicați, fie puteți fi liniștiți. Gestionarea stresului nu influențează doar momentul în care trebuie să luptați, ci mai degrabă sunteti ranit în viața profesională, în viața de familie sau în relațiile voastre.

Reducerea stresului, combaterea depresiei, îmbunătățirea sănătății mintale și asistarea rutinei zilnice reprezintă toate avantajele care vin cu acest tip de proces de învățare.

Combaterea depresiei și a altor tulburări de sănătate mintală

Învățarea artelor marțiale nu înlocuiește nevoia de a utiliza antidepresive sau alte medicamente.
Cu toate acestea, studiile de cercetare au arătat că persoanele care se antrenează în clasele de autoapărare, își gestionează problemele de sănătate mintală un pic mai ușor.
În unele cazuri, persoanele au putut să-și reducă sau să-și înlocuiască complet medicamentele ca urmare a îmbunătățirii stimei de sine și a sănătății mintale.
Acum, acest lucru nu înseamnă că fiecare persoană va beneficia de acest beneficiu, dar există și unele care obțin aceste rezultate de-a lungul timpului.
Un lucru este sigur în acest beneficiu, cei care studiază artele marțiale și învață cum să se apere, își îmbunătățesc sănătatea mentală în timp, pentru că este un proces de învățare pe tot parcursul vieții.

Învățând cum să vă apărați aveți nevoie de timp, răbdare și puțin noroc. Puteți învăța mai multe despre corpul vostru, despre mintea ta și despre multe altele accesând cursurile de auto-apărare rapidă.

În categoria Uncategorized | Lasă un comentariu

5 motive pentru care sa practici arte martiale!


Oamenii au folosit diferite tipuri de autoapărare de secole. Nu este ceva care s-a schimbat vreodată. Oamenii încă  se uită la apărarea din multe motive. Există o varietate de motive pentru care poate doriți să explorați acest lucru astăzi, chiar dacă nu v-ați gândit niciodată înainte.

Îmbunătățirea încrederii în sine

Primul lucru pe care îl veți obține cu învățarea tehnicilor de auto-apărare este o creștere a încrederii în sine. Încrederea în sine va crește mult. Auto-apărarea nu este întotdeauna despre luptă, ci despre protejarea de caractere nefaste. Cu timpul, cu o pregătire adecvată, vă veți simți mai încrezători, veți fi mai siguri pe voi și veți înțelege mai bine ce puteți face dacă cineva ar încerca să vă atace pe dvs. sau pe familia dvs.

Aflați despre corpul dvs.

Știți ce puteți face? Serios, ce poate face corpul tău? O mulțime de oameni vor spune că nu pot face multe lucruri. Ei vor spune că nu sunt flexibili, că nu pot să învețe arte marțiale sau chiar să lucreze cu tehnicile de autoapărare. Daca incercati sa invatati in mod corespunzator, veti afla mai multe despre corpul vostru si veti putea face lucruri pe care nu le-ati crezut niciodata. Poate că nu vei deveni următorul Bruce Lee, dar ai putea învăța foarte bine ceva grozav despre propriul tău corp și să înveți cum să te miști.

Pierdere în Greutate Beneficii

Pentru cei care au opțiunea de a învăța auto-apărarea, veți descoperi că puteți pierde greutate cu ușurință relativ. Dacă vă mișcați un pic mai mult, întindeți-vă și învățați cum să vă apărați în siguranță, veți fi capabili să vă luptați și vă apărați cu un avantaj suplimentar de a pierde în greutate. Asta înseamnă că lucrați serios pentru a învăța. Nu poți să faci lucruri fără să le dai totul și să beneficiezi de acest beneficiu. Pierderea în greutate poate necesita timp pentru a se manifesta, dar în timp, veți observa cum mușchii  înlocuiesc grăsimea cu ușurință.

Pleacă de la plictiseală

Astăzi, mai mult ca niciodată, oamenii se plictisesc repede. Oamenii sunt atât de plictisiți, încât ajung să găsească vicii, sau se uită  in fata televizorului. Deși nu este nimic în neregulă cu divertismentul de astăzi, prea mult bun poate crea probleme. A scăpa de plictiseală prin procesul de a învăța cum să lupți este un lucru minunat, pentru că te îndepărtează de plictiseala care se poate repeta de la televiziune, jocuri video și rutină.

Beneficiul social al clasei de autoapărare

Alți mari motive pentru care veți dori să învățați cum să vă apărați este că puteți socializa. Indiferent dacă alegeți să faceți cursuri online sau mergeți la un dojo obișnuit, veți afla că există soluții sociale care vin cu aceasta. Puteți să vă întâlniți cu alți oameni, să discutați pe forumuri și să vă împrieteniți cu un nou nivel al societății care merită explorat la un nivel mai profund în ansamblu.

Doriți să aflați mai multe despre autoapărare și clase pe care le puteți lua online?

În categoria Uncategorized | Lasă un comentariu

Beneficii ale antrenamentelor de arte martiale


Scopul final alartelor marțiale nu constă în victorie, ci în perfecțiunea mintii si caracterului participanților săi. Perfecțiunea persoanei este în centrul său. Mulți oameni caută formarea în domeniul artelor marțiale, având în vedere violența. Unii oameni se tem și doresc să învețe să se apere, alții sunt supărați și doresc să învețe să învingă in infruntarile cu alti oameni. În ambele cazuri, este puțin probabil să se angajeze la formarea lor suficient de lungă pentru a învăța ceva, astfel încât cineva care ar studia artele marțiale trebuie să se elibereze de gânduri egoiste și rele, căci numai cu o conștiință clară înțelege ceea ce primește.

 

 

O pregătire adecvată în domeniul artelor marțiale are multe beneficii. Se poate îmbunătăți aptitudinea fizică, încrederea în sine, concentrarea și disciplina.

Deși majoritatea beneficiilor formării în domeniul artelor marțiale sunt mai degrabă interne și mentale decât fizice și externe, cel mai evident beneficiu este îmbunătățirea aptitudinii fizice a practicantului. Artele marțiale sunt o modalitate foarte bună de a îmbunătăți conditia fizica, punand la lucru fiecare mușchi din organism. Antrenamentul artelor marțiale poate fi practicat de tineri și bătrâni. Nu este nevoie de un loc de antrenament special, de echipament sau de un adversar, iar flexibilitatea în formare este asigurată. Prin antrenament, individul slab fizic și spiritual își poate dezvolta treptat și natural mintea și corpul. Când practică, mușchii practicianului lucrează împreună în armonie totală, permițând organismului uman să funcționeze cu o eficiență mai mare. Starea fizică precară din zilele noastre provine de la dezechilibrul creat de angajarea în exerciții ineficiente care lucreaza doar anumite părți ale corpului. Pe de altă parte, cu scopul de a crește eficiența mișcării, artele marțiale dezvoltă simultan toți mușchii ca parte a antrenamentului.

Un alt avantaj al formării în domeniul artelor marțiale este sporirea încrederii în sine. Artele marțiale sunt excelente pentru îmbunătățirea încrederii în sine, ceea ce se întâmplă prin două metode. Pe măsură ce oamenii progresează prin cresterea centurii, încrederea lor creste. Și prin a învăța să se apere, ei se simt mai siguri, ceea ce îmbunătățește foarte mult încrederea în sine. O persoană cu multă încredere în sine are mai multe șanse să-și facă cunoscută opinia, mai probabil să autosustina. O înaltă încredere în sine este, de asemenea, o formă eficientă de autoapărare, fiindcă o persoană care se poartă cu mândrie este mai puțin probabil să fie o victimă decât una care se manifesta în mod timid de-a lungul existentei, sperând că nimeni nu o observă.

Lucrul important în pregătirea artelor marțiale este îmbunătățirea capacității de atentie. În fond, dacă practicianul nu se poate concentra, el nu va putea să învețe. În cadrul antrenamentului, oamenii ar trebui să își concentreze ochii, să-și concentreze mintea și să-și concentreze corpul, ceea ce va îmbunătăți considerabil capacitatea de concentrare asupra anumitor detalii.

Artele marțiale sunt o disciplină mentală cu o abordare fizică. O parte a provocării continue este ca mintea și corpul tău să lucreze împreună și să se gândească în timp ce te miști.

Există aproape tot felul de arte marțiale, așa cum există și culturi în lume. Cele mai renumite sunt cele create de popoarele asiatice, cum ar fi Kung Fu, Karate și Tae Kwon Do, dar asiațicii nu au un monopol asupra artelor marțiale și fiecare țară are propriile sale stiluri. Chiar și cu atâtea arte marțiale diferite din lume, fiecare cu propriile sale filosofii unice, beneficiile rămân aceleași în întreaga lume. Cu un timp mediu de antrenament de două ore, de două sau trei ori pe săptămână, beneficiile pentru formarea într-o artă marțială depășesc cu mult costurile. Artele marțiale se străduiește să-și instruiască mintea pentru a-și dezvolta o conștiință clară, permițându-ti să te confrunti cu lumea în mod onest, în timp ce dezvolti în exterior putere până la punctul în care te poti confrunta chiar cu animale sălbatice feroce.

În categoria Uncategorized | Lasă un comentariu

Clubul Koryo Karate a adus Romaniei 4 medalii de aur si 3 medalii de bronz la Campionatul Mondial


Suntem fericiti si mandri sa va anuntam ca in weekend-ul 29&30 iulie 2017, la
8th World Championship Karate Shito-Ryu Hayashi-Ha, Barcelona,
Clubul Koryo Karate Bucuresti & Dragomiresti a reprezentat Romania cu lotul de sportivi care a obtinut rezultate deosebite la Campionatele europene din primavara din Slovacia.
La Barcelona, am obtinut rezultate extraordinare, 4 Medalii de Aur si 3 Medalii de Bronz, astfel:

– Diana Turcu- Medalie de Bronz, Kata Individual Cadeti ( un rezultat exceptional dintre singurele doua obtinute de delegatia Romaniei la kata cadeti si juniori )
– Michelle Baneasu- Medalie de Aur kumite individual C3
– Isabella Constanzo- Medalie de Aur kumite individual mini-cadeti;
– Eduard Vulpoiu- Medalie de Aur kumite individual mini-cadeti;
– Ilinca Simion, Isabella Constanzo, Michelle Baneasu- Medalie de Aur Kumite Team 11-13 ani;
– Andrei Nedelcu- Medalie de Bronz Kumite Cadeti;
– Diana Turcu, Ilinca Simion, Isabella Constanzo si Michelle Baneasu, Medalie de Bronz Kata Team 13-15 ani;
– Maria Baciu si Bogdan Oprescu- participare cu felicitari!

Dintre 23 de tari participante si aprox 700 de sportivi, lotul de sportivi al Koryo Karate a obtinut rezultate excelente dupa o munca asidua.

Felicitari sportivilor, felicitari antrenorilor si nu in ultimul rand parintilor!

Mii de multumiri tuturor celor care ne-au sustinut in implinirea acestui vis, vom munci in continuare pentru un viitor si mai stralucitor!
Asteptam copii sportivi intre 5 si 20 de ani la antrenamente zilnice in Bucuresti, Unirii, Andreea Olteanu 0725.899.538

Multumim tuturor!

https://www.facebook.com/koryokarateclub/

În categoria Uncategorized | Etichete , , , , , | Lasă un comentariu

Realizam coregrafii pentru dansul mirilor


Cel mai placut eveniment la intemeierea unei familii ramane petrecerea de nunta.

Invitatia la dans adresata oaspetilor va fi mult mai bine subliniata de un exemplu dat de cei doi miri.

Naturaletea miscarilor, gratia miresei, sincronizarea pasilor vor fi apreciate si admirate de catre invitati.

Va punem la dispozitie coregrafi specializati in acest domeniu si sala de repetitie pentru ca petrecerea dvs. de nunta sa inceapa cu un moment de uimire si admiratie.

Nu va bazati pe talentul propriu si pe sufrageria garsonierei, sa ti dai cu stangu’n dreptul i s-a intamplat si lui Michael Jackson 🙂

 

Va asteptam sa ne contactati in pagina de contact sau trimiteti-ne acum un mesaj pe facebook folosin widget-ul din dreapta sa programam cateva repetitii.

 

Nu-i asa ca v-ati dori asa ceva?

 

În categoria Uncategorized | Etichete , , , , | Lasă un comentariu

Contactati-ne prin Facebook Messenger!


Am instalat cel mai rapid mod prin care puteti sa ne contactati pentru a afla disponibilitatea intervalelor orare pentru inchiriere, preturi si detalii despre sala Duplex.

In partea din dreapta a fiecarei pagini de pe acest site veti regasi o iconita care deschide o fereastra de mesagerie instanta prin care ne puteti scrie mesaj:

Va asteptam mesajele !

În categoria Uncategorized | Lasă un comentariu

Seminar cu participare gratuita arte martiale Krav Maga


Sambata, 4.02.2017 intre orele 14 si 15.30 va avea loc la Studio Duplex un seminar cu participare gratuita la care vizitatorii vor fi initiati in tehnicile si practicile acestui stil de lupta. Instructor Sorin Matei. Participarea nu presupune costuri.

krav maga

Pagina facebook a evenimentului o puteti regasi la https://www.facebook.com/events/1186725614768620/

Este recomandat sa va anuntati participarea.

 

Spor!

În categoria Uncategorized | Lasă un comentariu

Inchiriem sala dans/antrenamente arte martiale Luni, Miercuri, Vineri


Inchiriem saptamanal sala pentru desfasurarea de antrenamente de arte martiale sau cursuri de dans modern in zilele de Luni, Miercuri, Vineri, disponibila pana in ora 18.30.

Intervalul orar se preteaza desfasurarii de cursuri cu copii, repetitii de dans modern, dans sportiv.

Locatie centrala Bucuresti – Unirii. Sala de asteptare/receptie , oglinzi, sonorizare, aer conditionat, vestiare, parcare proprie.

Telefon 0723 601 771.

 

Va asteptam!

În categoria Uncategorized | Lasă un comentariu

Inchiriem intervale orare saptamanale 19-20 Luni&Miercuri si 20-22 Miercuri&Vineri


Inchiriem saptamanal intervale libere in Studio Duplex:

Luni + Miercuri intre orele 19-20 si

Miercuri + Vineri intre orele 20-22

pentru cursuri de dans sau antrenamente de arte martiale cu adulti sau copii. Intervalele orare se inchiriaza doar pereche sau impreuna.

Locatie centrala, parchet, oglinzi, sonorizare, curatenie, incalzire.

Va asteptam!

Contact 0723 601 771 George.

În categoria Uncategorized | Lasă un comentariu