Cursuri de Yoga pentru copii

In curand, vom organiza cursuri de yoga pentru copii cu instructoare atestata international (Kids Yoga Teacher Training ASRAM YOGA&MEDITATION CENTER – Budapesta – scoala afiliata YOGA ALLIANCE).

Durata: 45 min.; Frecventa: 1h/ saptamana
Varsta: pe grupe 3-6 ani, 7-12 ani sau mixt; maxim 10 persoane/grupa.
Recomandari: inainte/dupa masa cu cel putin 60 min., haine lejere.

Copii se pot inscrie de pe acum la aceste cursuri. Introduceti datele dvs. de contact, grupa de varsta si interval orar dorit in formularul de contact (vom forma doua grupe de copii cu varste intre 3-6 ani si 7-12 ani) pentru intervalul orar 9-11AM si doua grupe de varsta dupa-masa pentru copii care merg la cursuri scoala dimineata (intervalul orar ramane a fi stabilit ulterior).

 

Principiile de baza: ORA E CONSTRUITA IN JURUL POVESTILOR si YOGA ESTE NON-COMPETITIVA

Cum pot copiii beneficia?

Yoga creste capacitatea de concentrare, scade agresivitatea, imbunatateste coordonarea si echilibrul, elimina stresul, il invata pe copil sa respire (PRANAYAMA).

default

Făcând yoga, copii exerseaza, se joaca, isi dezvolta imaginatia, stimuleaza fantezia, interactioneaza cu alti copii si in acelasi timp sunt conectați mai profund cu sinele interior.

Nota: Universitatea din Leipzig a raportat că yoga reduce sentimentele de neajutorare și de agresiune, precum și faptul ca pe termen lung ajută la echilibrul emotional (studiu beneficii yoga asupra copiilor publicat in 2003).

Cum facem Yoga cu copiii?

La clasa de yoga copiii sunt antrenati in jocuri imaginative, participa activ si se angajeaza, isi constientizeaza corpul: sta ca un Lotus pe luciul apei, bratele sunt crengile unui Copac, e atent ca un Leu, zboara ca un Avion sau saluta Soarele.

figurine

Toate aceste pozitii de lucru (ASANA) sunt pline de energie, ca sa nu mai vorbim de dezvoltarea motrice. E aproape imposibil sa nu te prinzi in joc – suntem plante sau animale, respiram si scoatem sunete.

Si fiecare lectie se va termina cu NAMASTE!

 

Va asteptam!

 

YogaKids_Pstr060109

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.