Foloseste cursurile de dans pentru a-ti creste increderea in tine insuti!

Dansul necesită încredere, dar știați ca prin dans se cimentează încrederea pe și de pe ringul de dans?

Vrei să câștigi încrederea, sa-ti faci noi prieteni? află că noua pasiune poate îmbunătăți viața ta socială. Luand lecții de dans regulate puteti obtine aceasta si chiar mult mai mult. A învăța să dansati vă oferă mai multă încredere, va construiește abilitățile dumneavoastră și poate deschide un cu totul nou cerc social, fără presiunea societatii actuale, fara disconfortul dat de navigarea pe retele sociale.

Este bine cunoscut faptul că dansatorii sunt mai încrezători, merg pe jos mai drept, au o alta postura si forma fizica și sunt mai constienti de corpurile lor decat cei care nu danseaza. Ei vor acorda o atenție deosebita salii de fitness și au tendința de a consuma alimente sănătoase. După câteva lecții de dans, chiar dacă doar veti stăpâni elementele de bază, veți simți crescand încrederea dumneavoastră, iar progresul va fi vizibil. O doză bună de încurajare ajută, pentru că de multe ori faci progrese, chiar daca aceste nu sunt vizibile.

Dans social, (de exemplu salsa, bachata, cha-cha-cha, tango) are multe avantaje dintre care unul este consolidarea încrederii dumneavoastră ca un dansator. Trebuie sa uiti de dansul singur la un club, unde, dacă nu ești deja un dansator excelent te-ai putea simți neîndemânatic chiar dacă iti place sa dansezi. De ce sa nu folosesti mai bine timpul respectiv incercand sa inveti sa dansezi si sa socializezi cu un partener la clubul tau preferat?

Dans social fără partener?

Unul dintre cele mai mari lucruri despre o clasă de dans modern, jive este că nu aveți nevoie pentru a avea un partener să participe și să vă bucurați de ele. Pur si simplu, sa mergi la o clasa de dans singur este primul dintr serie de multi pasi mari. Nu ești sigur de ce vei realiza sau dacă faci ceea ce trebuie. Ești îngrijorat ca toată lumea va performa mai bine decât tine și că vei ramane pe dinafară. Ai putea fi chiar îngrijorat de faptul că toată lumea va avea un partener în afară de tine. Deci, participarea la prima clasă de dans, în ciuda temerilor tale, este un pas uriaș spre consolidarea încrederii. Ti-ai dovedit că „poti sa o faci.”

Seteaza obiective pentru dansul tau

Poate oamenii iau lecții de dans pentru a spori încrederea și unul dintre cele mai bune modalități în care puteți începe este de a stabili 2-3 obiective. Dansul nevoie de unele angajament, deci cred ca doriți să se realizeze și bifeze obiectivele dvs. atunci când veti ajunge la ele.

În cazul în care obiectivul dvs. este de a ieși din casă și întâlni oameni noi, mai degrabă decât „a stabili o intalnire.” Du-te pentru a învăța ceva nou și pur și simplu fii deschis pentru a face noi prieteni și a învăța sa fi un mare dansator. Va fi uimitor cât de mulți oameni veți întâlni la fiecare dans, și chiar dacă nu întalnesti pe cineva special, vei avea parte de o multime de distracție.

Niciodata nu vei dansa singur la un curs de dans modern, jive

Dacă sa ai un partener pentru a participa la un curs de dans este o grija, aceasta este o veste mare pentru tine. M-am dus la prima mea seară de dans jive singur și nu am regretat niciodata. Pentru că toată lumea schimba partenerii, în timpul lecției vă sunt garantate dansul cu intre 7-10 persoane diferite în fiecare săptămână, așa că dacă ai venit la clasă singur, niciodată nu vei simți lăsat pe dinafară. Toată lumea ajunge să danseze cu toți ceilalți, indiferent dacă au venit sau nu au venit cu un partener. Acest lucru ajută dansul și face mare atmosfera socială în clasa.

Ce dacă eu fac greșeli?

Una dintre cele mai mari preocupări ale dansatorilor incepatori este că toată lumea este cu ochii pe ei și observa greșelile lor. La urma urmei, dansul în fața oamenilor implica sa stim sa ne punem in centrul atentiei.

Nu uita ca oamenii sunt, de obicei, incepatori. Ei înțeleg ca greșelile sunt parte integrantă pentru a învăța să danseze și e mult mai probabil să te felicite pentru eforturile tale. Au fost în acceasi ipostaza. Deci, relaxați-vă și distrati-va.

Profita de orice ocazie de a dansa

Toate clasele de dans jive moderne începe cu o lecție incepator, urmată de o sesiune de „freestyle”, urmat de o sesiune de intermediar, apoi dans mai mult freestyle. In modernă Jive „freestyle” este pur și simplu un alt cuvânt pentru practica si este o mare parte a serii. Făcând lecția de dans nu este suficientă. Pentru a construi dans dans încredere în sesiunea de practică freestyle fiecare săptămână, mai ales dacă sunteți un începător. Pentru că toată lumea dansează cu toți ceilalți în freestyle, va dansa cu persoane diferite în fiecare săptămână și cum să faceți acest lucru, veți găsi voi deveni mai și mai încrezător, atât în ​​tine și abilitățile tale.

Cere alții să danseze

Dansatori incepatori tind să se uite la dansatori bune și cred că două lucruri.

1. care le va cere să danseze, deoarece acestea sunt noi și 2. că nu ar putea cere, eventual, cineva la dans

Fiind suficient de încrezător pentru a cere oamenilor să danseze (dacă sunteți o doamnă sau un tip) este o mare parte din moderne seri de dans jive. Doamnelor cere tipi să danseze la fel de des ca băieții cere doamnele, spre deosebire de ceea ce s-ar putea găsi în cluburi și chiar unele clase de dansuri mai mult formale.

La un Jive moderne, veți găsi că incepatori sunt încurajați să solicite dansatori bune să danseze cu ei. Este una dintre cele mai rapide moduri de a invata. Deci, face cere cineva să danseze unul din obiectivele. Veti simti increderea ta crește în timp.

Ce se întâmplă dacă cer și ei spun nu?

La un hotel modern de clasă dans jive „Vrei să dansezi?” este, în general, a răspuns cu un „Da, mi-ar plăcea,” 99% din timp.

Desigur, dacă cineva este doar de finisare un dans sau de a lua o scurta pauza, de capturare respirația după mai multe dansuri, așezat sau în picioare o melodie care le poate sugera dans următorul loc. Cu toate acestea, spre deosebire de într-un club în care o doamnă ar cere foarte rar pentru un dans, sau un tip s-ar putea întreba dacă cere un dans inseamna ridicol publice sau pot fi luate în mod greșit, cerând un dans la jive moderne este norma indiferent de gen face . Doamnelor, dacă vrei un dans, cere doar pentru unul.

Dacă sunteți un începător și ați luat inima în dinți pentru a cere chiar doi oameni sa danseze in fiecare saptamana (sunt sanse le va cere oricum) felicit le că ați pregătit terenul pentru un progres care, la rândul său se bazează încrederea dumneavoastră. Și cu oameni noi care unește în fiecare săptămână, nu va fi un începător pentru mult timp și pot face același lucru pentru alții.

Dansul este una dintre cele mai bune moduri de a construi încrederea în orice domeniu al vieții tale. Deci:

Fa primul pas – du-te la o clasă de dans, încercați o clasă jive modernă, printre alte obiective Set 2-3 și cere un profesor pentru a vă ajuta să le atingă.

Fii pregătit să râdă de greșelile tale, precum și să învețe de la ei face dans la freestyle la jive modernă poartă dumneavoastră de top în fiecare săptămână.

Cere alții să danseze în freestyle – chiar dacă tocmai ați început. Doar spune dorești să practice miscarile.

Commit și răbdare cu tine.

Fie că este vorba o clasă salsa, lecții leagăn, sală de dans sau o lecție modernă de dans jive vei primi de la ei ceea ce ai pus în. Cu timpul, un mare profesor, încurajare, un simț al umorului, și practica veți găsi dans vor face minuni pentru încredere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.