Inchiriem intervale orare saptamanale libere 17-19 Luni + Miercuri

Duplex Sport & Dans inchiriaza incepand cu 1 noiembrie 2013 doua intervale orare libere in prima parte a serii a zilelor de Luni si Miercuri.

 

Intervalul orar se preteaza inchirierii catre instructori de cursuri de dans sau catre antrenori de sporturi practicabile indoor (aerobic, cardio, zumba, kangoo jumps, arte martiale, MMA).

 

Avantajul Duplex Dans & Sport este ca modul in care este amenajata locatia in care dorim sa va desfasurati sau relocati cursul de dans sau antrenamentul sportiv, cu sala de asteptare si incalzire, va permite dumneavoastra si cursantilor dvs. sa folositi in totalitate intervalul orar inchiriat, fara a astepta instructorul sau antrenorul de dinaintea dvs. sa termine cursul, sa se schimbe in haine de strada samd.

 

 

locatia in care va propunem sa va desfasurati activitatea in intervalul orar saptamanal mai sus mentionat este usor accesibila, moderna, curata, moderna, beneficiaza de facilitati comune atat unei sali de dans(oglinzi, parchet, sonorizare performanta, vestiare, toaleta) cat si unei sali de sport (spaliere, prinderi in tavan pentru saci de antrenament, saltele de lucru, cutie de prim-ajutor).

 

 

In cazul in care doriti sa analizati daca oferta noastra se pliaza pe cerintele dvs., va invitam sa ne vizitati locatia(vedeti sectiunea de contact pentru programarea vizionarii).

2 comentarii la „Inchiriem intervale orare saptamanale libere 17-19 Luni + Miercuri

 1. infocom Autor articol

  Intervalele orare s-au redus la 1h/seara, astfel: 18 > 19 in fiecare Luni si Miercuri. Pret inchiriere saptamanala 90 RON pe saptamana pentru ambele intervale. Contract de inchiriere (factura & chitanta) pe minim 3 luni, garantie 4 saptamani.

  Răspunde
 2. infocom Autor articol

  Intervalele mentionate in articol s-au redus de tot, adica s-au inchiriat.
  In continuare avem putem inchiria sedinte de cate o ora Joi, Vineri, Sambata, Duminica intre orele 21-22!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.