Intervale orare atractive pentru noi instructori de dansuri sau sport

 

 

Din 01.09.2013, putem oferi pentru inchiriere a salii de dans si sport mai multe intervale orare saptamanale pentru care ne dorim sa gasim noi instructori de dans sau de sporturi care pot fi practicate in sala.

 

Antrenorii de arte martiale, box, lupte sau instructorii de dans (clasic, latino, sportive, intensive) pot sa isi programeze grupe noi sau grupe existente in intervalele orare saptamanale libere de

joia(orele 20 > 22) + sambata / duminica seara sau

in intervalul de o ora si jumatate din fiecare marti si joi, intre 17 si 18.30.

Cele doua ore de joia seara si in weeked se preteaza excelent pe profilul unui instructor de dans, fiind ore la care toti cursantii termina activitatile salariate sau cursurile.

Intervalul de o ora si jumatate de marti + joi pana in ora 18.30 este recomandabil antreorilor de diferite sporturi practicabile in sala, care detin grupe de cursanti activi.

Un alt atu al DUPLEX Dans & Sport este ca punem la dispozitie gratuit o sala de asteptare pe care cursantii pot sa o foloseasca pentru a-si face incalzirea inca dinainte de a incepe efectiv cursul sau antrenamentul.

 

Va reomandam sa verificati programul liber al DUPLEX Dans & Sport pentru a face simulari pentru deschiderea unor noi grupe sau mutarea celor existente. Suntem deschisi la propuneri si putem sa incercam sa relocam chiar aumite activitati!

 

Nu uitati ca practicam cele mai mici preturi pentru inchirierea unei sali de sport din intreg centrul Bucurestiului !!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.