5 motive pentru care sa practici arte martiale!

Oamenii au folosit diferite tipuri de autoapărare de secole. Nu este ceva care s-a schimbat vreodată. Oamenii încă  se uită la apărarea din multe motive. Există o varietate de motive pentru care poate doriți să explorați acest lucru astăzi, chiar dacă nu v-ați gândit niciodată înainte.

Îmbunătățirea încrederii în sine

Primul lucru pe care îl veți obține cu învățarea tehnicilor de auto-apărare este o creștere a încrederii în sine. Încrederea în sine va crește mult. Auto-apărarea nu este întotdeauna despre luptă, ci despre protejarea de caractere nefaste. Cu timpul, cu o pregătire adecvată, vă veți simți mai încrezători, veți fi mai siguri pe voi și veți înțelege mai bine ce puteți face dacă cineva ar încerca să vă atace pe dvs. sau pe familia dvs.

Aflați despre corpul dvs.

Știți ce puteți face? Serios, ce poate face corpul tău? O mulțime de oameni vor spune că nu pot face multe lucruri. Ei vor spune că nu sunt flexibili, că nu pot să învețe arte marțiale sau chiar să lucreze cu tehnicile de autoapărare. Daca incercati sa invatati in mod corespunzator, veti afla mai multe despre corpul vostru si veti putea face lucruri pe care nu le-ati crezut niciodata. Poate că nu vei deveni următorul Bruce Lee, dar ai putea învăța foarte bine ceva grozav despre propriul tău corp și să înveți cum să te miști.

Pierdere în Greutate Beneficii

Pentru cei care au opțiunea de a învăța auto-apărarea, veți descoperi că puteți pierde greutate cu ușurință relativ. Dacă vă mișcați un pic mai mult, întindeți-vă și învățați cum să vă apărați în siguranță, veți fi capabili să vă luptați și vă apărați cu un avantaj suplimentar de a pierde în greutate. Asta înseamnă că lucrați serios pentru a învăța. Nu poți să faci lucruri fără să le dai totul și să beneficiezi de acest beneficiu. Pierderea în greutate poate necesita timp pentru a se manifesta, dar în timp, veți observa cum mușchii  înlocuiesc grăsimea cu ușurință.

Pleacă de la plictiseală

Astăzi, mai mult ca niciodată, oamenii se plictisesc repede. Oamenii sunt atât de plictisiți, încât ajung să găsească vicii, sau se uită  in fata televizorului. Deși nu este nimic în neregulă cu divertismentul de astăzi, prea mult bun poate crea probleme. A scăpa de plictiseală prin procesul de a învăța cum să lupți este un lucru minunat, pentru că te îndepărtează de plictiseala care se poate repeta de la televiziune, jocuri video și rutină.

Beneficiul social al clasei de autoapărare

Alți mari motive pentru care veți dori să învățați cum să vă apărați este că puteți socializa. Indiferent dacă alegeți să faceți cursuri online sau mergeți la un dojo obișnuit, veți afla că există soluții sociale care vin cu aceasta. Puteți să vă întâlniți cu alți oameni, să discutați pe forumuri și să vă împrieteniți cu un nou nivel al societății care merită explorat la un nivel mai profund în ansamblu.

Doriți să aflați mai multe despre autoapărare și clase pe care le puteți lua online?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.