Tipuri populare de dans modern

Dansul modern devine din ce în ce mai popular în aceste zile. Acest lucru se datorează faptului că servește ca mijloc de exprimare a emoțiilor dansatorilor. În plus, aceasta este și o formă de exercițiu de fitness pe care o puteți face pentru a-va  îmbunătăți rezistența și sănătatea.

De fapt, există unele școli de dans în lume care încorporează diferitele tipuri de dansuri moderne în curriculum-ul lor. Dacă nu sunteți conștienți de numeroasele tipuri de arte spectacol contemporane, stați pe spate, relaxați-vă și învățați tipurile populare prezente în zilele noastre.

Dansul Broadway

Unul dintre cele mai populare tipuri este dansul Broadway.

Acest lucru este diferit de imaginea obișnuită a dansului modern din mintea ta. Această formă de divertisment este ceea ce vedeți în mod obișnuit în musicalurile și emisiunile de pe Broadway de la televizoare. Aceasta este compusă din mișcări simple, dar energice, adesea bazate pe melodia care este cântată de artiști.

Jazz

Jazz-ul este, de asemenea, unul dintre cele mai frecvente tipuri de dans modern practicat de mulți entuziaști de dans din întreaga lume. Acesta este un fel de dans care este compus din diferite mișcări precum gimnastica, sărituri și alte mișcări. In mod obișnuit, elevii cursurilor de jazz sunt adunați în centrul sălii de dans și li se cere să efectueze întinderi simple și mișcări conexe. De multe ori poate părea improvizat ca Jazz în sine.

Dans contemporan

Contemporanul este, de asemenea, unul dintre tipurile comune de dans modern și este aproape sinonim în termen cu termenul contemporan.

Acesta dans este tipul care cere dansatorului să posede o forță fizică mare. Acest lucru se datorează faptului că mușchii de bază sunt folosiți aici pentru a susține mișcările.

Acest tip de dans modern este mai lent în comparație cu jazz-ul. Sunt folosite si contracții lente, precum și mișcări cu o calitate a balansului. Pentru ca dansatorii contemporani să fie pregătiți,

li se cere mai întâi să urmeze o clasă de balet. Totuși, acest lucru nu înseamnă neaparat că dansatorii ar trebui să urmeze o formare in domeniul baletului.

Dansul contemporan nu numai că sporește puterea dansatorului, dar acest lucru sporește și flexibilitatea cuiva.

Dans interpretativ

Dansul interpretativ vine cu mișcări dramatice care se bazează pe versurile muzicii, precum și pe emoția cântecului. Acest lucru necesită un anumit grad de flexibilitate corporală pentru dansator. Acest lucru se datorează faptului că unele piese de dansuri interpretative ar putea fi prea complexe. In mod obișnuit, dansatorii care doresc să stăpânească dansul interpretativ sunt rugați să urmeze cursuri de dramă. Acest lucru este necesar pentru ca dansul să devină plăcut și mai atrăgător.

Acestea sunt tipurile populare de dansuri moderne pe care le puteți încerca. Lucrul bun în zilele noastre este că există atât de multe școli și universități care oferă cursuri de dans diferite. Prin urmare, persoanele care doresc să învețe aceste tipuri de dansuri pot stăpâni cu ușurință dansul dorit prin utilizarea cursurilor oferite de aceste școli.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.